سر واقعی یک انسان در موزه سعدآباد تهران!

به گزارش وبلاگ پتول، جنگجویان قبیله جیبارو پس از جدا کردن سر مردان قبیله دشمن، از فرق تا پشت گردن را شکافته و داخل سر را خالی می کردند یعنی جمجمه و دندان ها٬ سپس استخوان بینی و چشم ها را با ظرافت در می آوردند و لب ها را می دوختند که به ارواح خبیثه اسرار قبیله را نگویند و بعد پشت سر را می دوختند و این پوست سر را به مدت سه روز داخل محلول گیاهی خاصی می گذاشتند و بعد از سه روز آن را در آورده و داخل آن را یک مشت شن گرم می ریختند و بلافاصله آن پوست (سر) کوچک می شد و بعد آن را دودی می کردند تا ماندگاری آن بیش تر گردد.

سر واقعی یک انسان در موزه سعدآباد تهران!

یکی از آثار شگفت انگیز موجود در موزه برادران امیدوار واقع در مجموعه سعدآباد، سر واقعی یک انسان است.

مسوول موزه برادران امیدوار با اشاره به این اثر شگفت انگیز، گفت: این سر کوچک شده انسان به وسیله قبیله جیبارو که یکی از وحشی ترین قبیله های آمازون در اکوادور آمریکای جنوبی است در جنگ های قبیله ای،شکار و با روش های خاص کوچک می گردد. این قبیله بعد از حمله به قبیله های دیگر و پیروز شدن٬ زنان آن قبیله را به اسارت گرفته و مردان به جای مانده را با خود به قبیله می بردند ابتدا جشنی برگزار نموده و آتشی بزرگ درست می کردند و بعد با خوردن مخمرها آغاز به بردیدن سرها می کردند.

او با تشریح ماجرای شکار سر انسان در این قبیله به نقل از برادران امیدوار ادامه داد: جنگجویان قبیله جیبارو پس از جدا کردن سر مردان قبیله دشمن، از فرق تا پشت گردن را شکافته و داخل سر را خالی می کردند یعنی جمجمه و دندان ها٬ سپس استخوان بینی و چشم ها را با ظرافت در می آوردند و لب ها را می دوختند که به ارواح خبیثه اسرار قبیله را نگویند و بعد پشت سر را می دوختند و این پوست سر را به مدت سه روز داخل محلول گیاهی خاصی می گذاشتند و بعد از سه روز آن را در آورده و داخل آن را یک مشت شن گرم می ریختند و بلافاصله آن پوست (سر) کوچک می شد و بعد آن را دودی می کردند تا ماندگاری آن بیش تر گردد.

لازم به ذکر است قبیله جیبارو سرهای شکار شده را به اسم نماد قدرت می دانستند و به گردن هایشان آویزان و یا به چادرهایشان می آویختند.

یادآور می گردد آثار موجود در موزه برادران امیدوار در بخش شمال غربی مجموعه سعدآباد واقع شده که از دستاوردهای سفر 10 ساله نخستین جهانگردان ایرانی عیسی و عبدا... امیدوار به دور جهان تشکیل شده است.

منبع: عصر ایران

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

منبع: برترین ها

به "سر واقعی یک انسان در موزه سعدآباد تهران!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سر واقعی یک انسان در موزه سعدآباد تهران!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید