تکیه بر تولیدات داخلی در صنعت مخابرات کشور، صرفه جویی چند میلیارد دلاری با داخلی سازی تجهیزات

به گزارش وبلاگ پتول، مدیر کل دفتر برق و الکترونیک وزارت صمت گفت: همخوانی تولیدات داخل با تجهیزات از پیش وارد شده احتیاج به آنالیز دقیق فنی و مهندسی داشت.

تکیه بر تولیدات داخلی در صنعت مخابرات کشور، صرفه جویی چند میلیارد دلاری با داخلی سازی تجهیزات

کیوان گردان مدیر کل دفتر برق و الکترونیک وزارت صمت در گفت وگو با خبرنگار ، درباره تأثیر گسترش صنعت مخابرات و الکترونیک در افزایش سهم ایران در بازار صادرات کشور های همسایه اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که امروزه در وزارت صنعت مورد توجه قرار گرفته است تغییر فضای واردات به فرهنگی فراوری محور است. مردم، رسانه ها، فراورینماینده ها و مسئولان و تمام افراد مرتبط با این حوزه باید برای گسترش فرهنگ فراوری کوشش نمایند.

او بیان نمود: گسترش فرهنگ فراوری از جمله اقداماتی است که به طور جدی پیگیری شده و برای گسترش آن کوشش می گردد. قوانینی که امروز در کشور جاری است محدودیت های زیادی برای خرید اقلام خارجی ایجاد نموده و نباید این راستا خدشه دار گردد تا با رشد صنایع الکترونیکی و مخابراتی بتوانیم سهم بیشتری در بازار واردات کشور های خارجی به خصوص کشور های همسایه داشته باشیم.

گردان توضیح داد: در آخرین میز تعمیق صنعت مخابرات که چندی پیش برگزار گردید قرارداد های زیادی بین فراورینمایندگان و مصرف نمایندگان حوزه مخابرات منعقد شد تا به بهبود شرایط فراوری برای شرکت های فعال در این حوزه یاری کند.

مدیر کل دفتر برق و الکترونیک وزارت صمت گفت: قرارداد های مناسبی برای تامین کابل ها و فیبر های نوری، فراوری مودم های نسل اول و دوم و مواردی از این قبیل منعقد شد که مجموع آن ها به بومی سازی 26 قطعه منجر می گردد. این قرارداد ها نوید گسترش صنعت مخابرات کشور را می دهد و گردش اقتصادی 3 میلیارد دلاری را به همراه دارد.

فراوری گیربکس 6 دنده داخلی گامی نخست در فراوری گیربکس اتومات

او با تأکید بر اهمیت گسترش این صنعت گفت: میز های ساخت داخل در حوزه برق و مخابرات محدود به همین میز نشده و در آینده طرح های بیشتری برای یاری به فراوری ملی خواهیم داشت.

گردان بیان نمود: تجهیزات اصلی صنعت مخابرات و شبکه های ارتباطی از سال ها پیش به وسیله واردات و شرکت های مختلف تأمین می شد بنابراین همخوانی قطعات فراوری شده در داخل کشور با قطعاتی که از پیش نصب شده بودند احتیاج به آنالیز فنی و مهندسی بالایی دارد که خوشبختانه عملکرد مناسبی را از مهندسین کشورمان در این زمینه شاهد بودیم.

انتهای پیغام /

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "تکیه بر تولیدات داخلی در صنعت مخابرات کشور، صرفه جویی چند میلیارد دلاری با داخلی سازی تجهیزات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تکیه بر تولیدات داخلی در صنعت مخابرات کشور، صرفه جویی چند میلیارد دلاری با داخلی سازی تجهیزات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید