تهیه شیرینی نعل اسبی در تابه

به گزارش وبلاگ پتول، ما در این دستور پخت سعی کردیم برترین روش را برای شما بیاوریم که نیازی به فر یا همزن برقی نداشته باشید و به راحتی یک شیرینی زیبا تهیه نمایید.

تهیه شیرینی نعل اسبی در تابه

شیرینی نعل اسبی یا شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی های سنتی است که فوق العاده خوشمزه و ساده درست می گردد و می توانید به راحتی بدون کره و با روغن مایع یا جامد آن را تهیه کنید. اما این شیرینی به علت شباهت به نعل اسب به این نام مشهور شده است. تمامی مواد به پیمانه گفته شده است و اصلا نیازی به ترازو ندارید. با وبلاگ پتول همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی نعل اسبی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نعل اسبی

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن مایع 1 پیمانه
  • آرد قنادی 4 پیمانه
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی نعل اسبی

مرحله اول

ابتدا تمام مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. سپس با پیمانه آشپزی یا یک لیوان فرانسوی مواد را میزان کنید. آرد را 3 بار الک کنید تا سبک گردد. در ادامه برای پخت بدون فر یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. حتما باید از شعله پخش کن بهره ببرید.

مرحله دوم

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی یا برقی مواد را هم بزنید تا کرم رنگ و کمی حجیم گردد. در ادامه بیکینگ پودر را به همراه روغن مایع اضافه کنید و با همزن مواد را هم بزنید تا مخلوط گردد. می توانید از کره یا مارگارین نیز بهره ببرید.

مرحله سوم

مخلوط آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و ابتدا با همزن هم بزنید، سپس با لیسک خمیر را جمع کنید. اصلا نباید خمیر ورز بخورد وگرنه به روغن می افتد. با نوک انگشت خمیر را جمع کنید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید تا خنک گردد (آرد را کم کم اضافه کنید، شاید میزان کمتری آرد مصرف گردد).

مرحله چهارم

از مواد به میزان دلخواه بردارید و اول لوله ای کنید و بعد به شکل نعل اسب به آن حالت دهید. شیرینی ها را داخل تابه دو طرفه گرم شده روی کاغذ روغنی قرار دهید و در تابه را ببندید و 15 دقیقه بگذارید تا شیرینی بپزد. برای پخت با فر نیز می توانید در فر 160 درجه به مدت 12 دقیقه بگذارید تا پخت شیرینی ها کامل گردد. وقتی شیرینی ها پختند، شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و نیمی از شیرینی را داخل آن بزنید و به دلخواه با پودر نارگیل تزیین کنید. برای تماشا دستورهای شیرینی فوری، تهیه شونیز خرما با سه قلم مواد را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه شیرینی نعل اسبی

  • صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس آن را از روی سینی جدا کنید.
  • حتما از شعله پخش کن بهره ببرید.
  • برای پخت در توستر یا فر برقی باید دما را 20 درجه کمتر تنظیم کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی 5 غذای مقرون به صرفه، ساده و خوشمزه را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "تهیه شیرینی نعل اسبی در تابه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه شیرینی نعل اسبی در تابه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید