طرز تهیه گل کلم سوخاری، یک فست فود مقوی!
به گزارش وبلاگ پتول، خبرنگارانـ امروز فست فود ها در تمام دنیا جایگاه ویژه ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا های سنتی به سمت غذا های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فست فود ها صرف نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن ها می شود. در این میان سوخاری ها یکی از انواع محبوب فست فود ها هستند که طرفداران زیادی دارند. سیب زمینی سوخاری، مرغ سوخاری، قارچ سوخاری، پیاز سوخاری و... همگی از انواع خوشمزه سوخاری ها هستند که در فست فود ها یکی از منو های اصلی محسوب می شوند.
به گزارش وبلاگ پتول، گل کلم سوخاری نوعی از همین سوخاری های پرطرفدار است که علاوه بر طعم خوب و دلچسب می تواند یک فست فوت مقوی هم برای بچه ها باشد؛ زیرا گل کلم خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. در این مطلب طرز تهیه گل کلم سوخاری در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه گل کلم سوخاری
گل کلم: 300 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 100 گرم
آب یخ: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
پاپریکا: نصف قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن: به اندازه لازم
نکات مربوط به گل کلم
گل کلم یکی از سبزیجات بسیار پر خاصیت و سرشار از فیبر است که دارای انواع ویتامین های گروه c، b، k و مقادیر قابل توجهی از پتاسیم، منگنز، منیزیم و فسفر است. گل کلم سالم و تازه باید کاملا سفید باشد و لکه های سیاه روی گلم کلم نشانه کهنگی آن است. سطح گل کلم باید کاملا ترد و تازه باشد و آثار له شدگی نداشته باشد. همچنین برگ های گل کلم تازه باید به رنگ سبز روشن باشد. گل کلم را می توانید بدون اینکه بشویید، به مدت 5 روز در یخچال و داخل کیسه کاملا خشک و با سر باز نگهداری کنید.
طرز تهیه گل کلم سوخاری
1 ـ برای شروع کار ابتدا گل کلم را خرد کنید و خوب بشویید. سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی اجاق گاز بگذراید تا جوش بیاید. گل کلم ها را داخل آب جوش بریزید و 5 دقیقه زمان بدهید تا بجوشد و کمی نرم شود؛ سپس آبکش کنید.
2 ـ تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب بریزید و آرد را همراه با نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به آن اضافه کنید. با یک چنگال همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند؛ سپس آب یخ را کم کم به مایه اضافه کنید، در حدی که مایه بیش از حد شل نشود و غلظت داشته باشد.
3 ـ روغن را داخل یک قابلمه گود بریزید و آن را روی اجاق گاز بگذراید تا داغ داغ شود. گل کلم ها را یکی یکی داخل مایه آماده بگذارید و بلافاصله توی روغن داغ بیاندازید و اجازه بدهید گل کلم کاملا سرخ و سوخاری شود. توجه داشته باشید که روغن باید به اندازه ای باشد که گل کلم در آن غوطه ور شود. گل کلم های سوخاری شده را روی دستمال مخصوص جذب روغن بگذراید تا روغن اضافی آن خارج شود؛ سپس با هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید و از خوردن این سوخاری خوشمزه لذت ببرید، نوش جان.
منبع: فرارو