طرز تهیه کوفته سوئدی
به گزارش وبلاگ پتول، کوفته سوئدی قبل از هرچیز باید با عشق درست شوند. برای همین عبارت کوفته های مامان یک مفهوم متدوال در سوئد است و طرز تهیه آن انواع مختلفی دارد. مثلا برخی ها پیاز را برای مخلوط کردن با گوشت ریز می نمایند، در حالی که برخی ها دوست دارند پیاز را جداگانه خرد و سرخ نمایند. در جنوب سوئد بسیاری از مردم ترجیح می دهند کوفته را با چربی بیشتری درست نمایند، اما هرچه به شمال نزدیک تر شوید چربی کم تری در کوفته خواهید دید. کوفته های سوئدی برعکس کوفته تبریزی دارای ابعاد کوچکی هستند و به همراه پوزه سیب زمینی سرو می شوند. در ادامه مطلب با طرز تهیه کوفته سوئدی که یک غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است آسنا خواهید شد. این غذا را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید و تجربه نو خود را با ما در میان بگذارید.
مواد لازم کوفته سوئدی
- گوشت چرخ نموده 500 گرم
- شیر یک فنجان
- آرد سوخاری سه چهارم فنجان
- تخم مرغ یک عدد
- پیاز یک عدد
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- کره به اندازه لازم
طرز تهیه کوفته سوئدی
مرحله اول
پیاز را ریز خرد کنید و آن را با کمی کره داخل ماهیتابه خوب تفت دهید تا کاملا قهوه ای گردد.
مرحله دوم
آرد سوخاری را با شیر درون یک کاسه هم بزنید.
مرحله سوم
گوشت چرخ نموده را به همراه پیاز، ترکیب شیر، آرد سوخاری، ادویه جات و تخم مرغ را داخل دستگاه غذا ساز مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا بافتی نرم پیدا کند.
مرحله چهارم
برای این که ببینید کوفته شما آماده سرخ کردن است یا نه یک توپ کوچک از آن را داخل روغن داغ بیاندازید.
مرحله پنجم
یک تکه کره نسبتا بزرگ داخل ماهیتابه بیاندازید و بعد از آن که خوب ذوب شد، کوفته ها را داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید دور تا دور آن ها خوب قهوه ای شوند.
مرحله ششم
کوفته های لذیذ سوئدی را حتما با پوره سیب زمینی و گوجه فرنگی آب پز سرو کنید.
منبع: کتاب کاله