طرز تهیه جوجه کباب مجلسی به روش عربی
به گزارش وبلاگ پتول، جوجه کباب عربی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار کشورهای عربی است که بافت و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب عربی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر
سینه و ران مرغ250 گرم
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
ماست2 قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
ارده2 قاشق غذاخوری
جعفری2 قاشق غذاخوری
پودر سیر و پاپریکابه اندازه کافی
فلفل سیاه و نمکبه اندازه کافی
طرز تهیه جوجه کباب عربی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب عربی خوشمزه در ابتدای کار سینه و ران مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد نموده و به کاسه می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه ماست را به همراه یک قاشق غذاخوری ارده و اندازهی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و روغن زیتون به کاسه اضافه می کنیم. حالا یک حبه سیر را به صورت ریز رنده نموده و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد درون کاسه را به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم سینه های مرغ به مدت 3 تا 4 ساعت درون یخچال استراحت نمایند تا مزه دار شوند.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان رب گوجه فرنگی را به همراه اندازهی روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت می گذاریم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین برود و رنگ آن باز گردد.
مرحله پنجم
حالا سیر به جای مانده را به صورت ریز رنده نموده و به همراه اندازهی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد گردد، سپس تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم کاملا خنک گردد.
مرحله ششم
حالا جعفری را به صورت ریز ساطوری خرد نموده و به همراه مخلوط رب گوجه فرنگی خنک شده به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس مجددا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله هفتم
حالا کاسه را درون یخچال بر می گردانیم تا سینه مرغ به مدت 1 ساعت دیگر استراحت کند. پس از گذشت این زمان تکه های سینه مرغ را به صورت مرتب به سیخ می کشیم و روی حرارت زغال کباب می کنیم. نوش جان.
منبع: گردشبان