طرز تهیه مرغ به سبک رومی
- به گزارش وبلاگ پتول،
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
- تعداد: 6 نفر
مواد لازم
- دو عدد سینه کامل مرغ، با استخوان
- 2 عدد ران مرغ، بدون پوست
- نصف قاسق چایخوری نمک+یک قاشق چایخوری نمک اضافه
- نصف قاسق چایخوری پودر فلفل سیاه تازه+یک قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه
- ¼پیمانه روغن زیتون
- یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
- یک عدد فلفل دلمه ای زرد، خرد شده
- 85 گرم ژامبون مرغ خرد شده
- دو حبه سیر خرد شده
- یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (500 گرم)
- یک قاسق غذاخوری برگ تازه آویشن
- یک قاشق چایخوری برگ تازه اورگانو
- نصف پیمانه آب مرغ
- دو قاشق غذاخوری کیپر
- ¼پیمانه برگ تازه جعفری، خرد شده
طرز تهیه
1- سینه های مرغ را از وسط نصف و با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه دار کنید. روغن زیتون را داخل تابه عمیق بریزید و روی حرارت میانه داغ کنید. مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند. سپس مرغ ها را از داخل تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
2- درون همان تابه، فلفل های دلمه ای و ژامبون ها را تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. گوجه فرنگی و برگ های آویشن و اورگانو را اضافه کنید. مرغ ها را داخل تابه بریزید و آب مرغ را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب مواد بجوشد و قل بزند. سپس حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه بگذارید روی حرارت نیم جوش باشد تا مرغ ها بپزند.
3- در آخر جعفری و کیپر را اضافه، شعله را خاموش و غذا را سرو کنید.
منبع: فوت و فن / foodnetwork.com
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: potol.dostblog.ir
شناسه مطلب: 14825
به "طرز تهیه مرغ به سبک رومی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ به سبک رومی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید