طرز تهیه مرغ به سبک رومی

    به گزارش وبلاگ پتول،
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • تعداد: 6 نفر

مواد لازم

طرز تهیه مرغ به سبک رومی
  • دو عدد سینه کامل مرغ، با استخوان
  • 2 عدد ران مرغ، بدون پوست
  • نصف قاسق چایخوری نمک+یک قاشق چایخوری نمک اضافه
  • نصف قاسق چایخوری پودر فلفل سیاه تازه+یک قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه
  • ¼پیمانه روغن زیتون
  • یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
  • یک عدد فلفل دلمه ای زرد، خرد شده
  • 85 گرم ژامبون مرغ خرد شده
  • دو حبه سیر خرد شده
  • یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی (500 گرم)
  • یک قاسق غذاخوری برگ تازه آویشن
  • یک قاشق چایخوری برگ تازه اورگانو
  • نصف پیمانه آب مرغ
  • دو قاشق غذاخوری کیپر
  • ¼پیمانه برگ تازه جعفری، خرد شده

طرز تهیه

1- سینه های مرغ را از وسط نصف و با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه دار کنید. روغن زیتون را داخل تابه عمیق بریزید و روی حرارت میانه داغ کنید. مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند. سپس مرغ ها را از داخل تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

2- درون همان تابه، فلفل های دلمه ای و ژامبون ها را تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. گوجه فرنگی و برگ های آویشن و اورگانو را اضافه کنید. مرغ ها را داخل تابه بریزید و آب مرغ را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب مواد بجوشد و قل بزند. سپس حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه بگذارید روی حرارت نیم جوش باشد تا مرغ ها بپزند.

3- در آخر جعفری و کیپر را اضافه، شعله را خاموش و غذا را سرو کنید.

منبع: فوت و فن / foodnetwork.com

به "طرز تهیه مرغ به سبک رومی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ به سبک رومی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید