طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی و اصیل ایرانی در خانه
به گزارش وبلاگ پتول، در بسیاری از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می گردد، کشک هم محصول اصیل و صد در صد ایرانی است که طعمی خاص همراه با کمی شوری و ترشی به غذا می دهد. بادمجان به روش های مختلف در غذاها استفاده می گردد، می توانید آن را به صورت کبابی یا سرخ شده در غذا به کار ببرید. برای تهیه کشک بادمجان، این غذای خوش طعم و ساده از هر دو نوع روش گفته شده می توان استفاده کرد.
در روش سنتی از بادمجان کبابی استفاده می گردد و می توان گفت که این روش رژیمی و کم کالری تر خواهد بود اما بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی و برای پذیرایی مناسب تر است. این غذای اصیل و خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا برای رنگارنگ تر کردن سفره افطاری تان نیز درست کنید و از آن لذت ببرید پس در ادامه طرز تهیه و چند فن خوشمزه تر شدن کشک بادمجان را بخوانید.
مواد لازم برای کشک بادمجان اصیل و مجلسی
- بادمجان پنج عدد
- پیاز بزرگ یک عدد
- کشک پاستوریزه کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
- سیر دو حبه
- نعنا خشک سه قاشق غذاخوری
- مغز گردوی آسیاب شده یک سوم پیمانه
- روغن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه کشک بادمجان اصیل و مجلسی
مرحله اول
کشک بادمجان هم مانند میرزا قاسمی از آن خوراک های پرطرفداری است که می توانید به راحتی با بادمجان خرد یا له شده در خانه به عنوان میان وعده یا وعده اصلی یا حتی یک افطاری ساده تهیه کنید. برای تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه بعد از آن که بادمجان ها را خوب شستید، آن ها را پوست بگیرید سپس به صورت طولی از وسط نصف کنید.
مرحله دوم
برای آن که تلخی بادمجان از بین برود بعد از خرد کردن آن ها را بشویید و روی آن ها کمی نمک بپاشید و به مدت 15 دقیقه آن ها را کنار بگذارید؛ سپس آن ها را خشک کنید و در میزان کمی روغن سرخ کنید، بعد از سرخ شدن با استفاده از کاغذ روغن گیر، چربی اضافه آن را بگیرید. شما بعلاوه می توانید برای تهیه این خوراک خوشمزه از بادمجان کبابی نیز بهره ببرید.
مرحله سوم
نعنای خشک را 10 دقیقه در آب قرار دهید تا خیس بخورد؛ سپس آن را درون میزانی روغن با حرارت ملایم تفت دهید. یک قاشق از نعنا را برای تزئین روی کشک بادمجان جدا کنید و کنار بگذارید. دقت داشته باشید که نعنا به سرعت تلخ می گردد پس فقط کمی آن را تفت دهید تا گرم گردد. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در میزان کمی روغن سرخ کنید.
مرحله چهارم
هنگامی که پیاز آغاز به سرخ شدن کرد، سیر رنده شده یا خرد شده را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت بدهید تا طلایی گردد. بادمجان ها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه نموده و با حرارت ملایم به تفت دادن ادامه دهید، در همین حین با یک قاشق چوبی یا گوشت کوب بادمجان ها را له کنید.
مرحله پنجم
نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید. کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط نموده، درون ترکیب بادمجان و پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن بخار گردد. کشک بادمجان شما حاضر است آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله