فراوری 2260 تن گوشت قرمز و سفید در فریدونکنار
به گزارش وبلاگ پتول، خبرنگاران/مازندران مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار از فراوری 2260 تن گوشت قرمز و سفید در این شهرستان طی 9 ماه سال جاری اطلاع داد.

حمیدرضا معماریان با اعلام این خبر اظهار کرد: برای تامین امنیت غذایی جامعه، در 9 ماهه سال جاری 60 تن گوشت قرمز، 2 هزار و 200 تن گوشت سفید آماده طبخ و بعلاوه 850 تن شیر در این شهرستان فراوری و به بازار مصرف عرضه شد.
وی با اشاره به نقش کارشناسان در واحدهای دامداری این شهرستان، توضیح داد: اطلاع رسانی کارشناسان جهاد کشاورزی و آشنا کردن دامداران و فراوریکنندگان به مسائل علمی پرواربندی بره و گوساله در واحدهای پرواربندی، سبب کاهش هزینه فراوری و افزایش بازده مالی و سودآوری در جامعه می گردد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار یادآور شد: این شهرستان دارای 6 هزار و 500 راس دام سبک و 730 راس دام سنگین است.
منبع: خبرگزاری ایسنا